"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜRSAB ortak akıl ve sağduyuya davet etti

11 Ağustos 2015, Salı 10:06
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), son günlerde ülkede yaşanan terör ve şiddet olaylarını kınayarak, toplumun tüm katmanlarını barış ve huzur ortamının süratle tesisi için dayanışma içinde olmaya, ortak akıl ve sağduyu ile sorumlu davranmaya davet etti.

Birliğin "TÜRSAB'tan Kamuoyuna" başlığıyla internet sitesinde yayımladığı ve bazı gazetelerde yer alan duyuruda, barış ve istikrarla güçlenen, yapısı ve büyüklüğü itibarıyla kazanımlarını Türkiye'de faaliyet gösteren ilgili tüm sektörlerle paylaşan, turizm ve seyahat endüstrisinin en üst meslek örgütü olarak son günlerde aniden tırmanan, turistlerin seyahat özgürlüklerini kısıtlayan terör ve şiddet olayları kınandı.

Bu elim olaylarda hayatını kaybeden tüm şehitlerin acısının derinden hissedildiği ve hepsine Allah'tan rahmet dilendiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vanlı ile Trabzonluya, Edirneli ile Diyarbakırlıya birlikte tatil imkanı sağlayan seyahat acentaları olarak barış ve huzur ortamının süratle tesisi için, sosyal medya paylaşımları da dahil ayrışmayı körükleyebilecek her türlü olumsuzluğa karşı toplumun tüm katmanlarını dayanışma içinde olmaya, ortak akıl ve sağduyu ile sorumlu davranmaya davet etmeyi kaçınılmaz bir görev sayıyoruz. Büyük ve güzel ülkemizin bu zor günleri en kısa zamanda, birlik ve beraberlik içinde aşacağına inancımızın tam olduğunu kamuoyuna saygıyla duyururuz."

AA

Etiketler: türsab, terör
Okunma Sayısı: 2537
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı