"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Üç bankaya iflâs uyarısı

21 Temmuz 2018, Cumartesi 18:00
Türkiye’nin kredi notunu geçen hafta 1 basamak düşürerek BB+’dan BB’ye indiren ve daha da indirebileceğini göstermek için görünümünü negatif olarak açıklayan Fitch, Türk bankaları için ayrı bir rapor hazırladı.

Raporda Türk bankaları için durumun bilinenden daha kötü olduğuna ilişkin tesbitlere ve iflas tartışmasının da bulunduğu ağır ihtimallere değinildi. Ahval’in haberine göre raporla birlikte 24 bankanın kredi notu düşürülürken, bunlardan 12 tanesinin notu beklenenin aksine bir değil, iki kademe azaltıldı. Bu bankalardan Ziraat, İş Bankası ve Akbank’ın da bulunduğu beş tanesinin notu ülke notunun da altına indirildi (Diğerleri TSKB ve Vakıf Katılım).

Etiketler: banka
Okunma Sayısı: 16077
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı