"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Ufukta kara bulutlar toplandı’

12 Haziran 2018, Salı 23:17
Almanya Başbakanı Angela Merkel’le Berlin’de bir araya gelen IMF Başkanı Christine Lagarde, dünya ekonomisindeki gidişatın şimdilik iyi olduğunu, ancak ufukta kara bulutların toplandığını belirterek, en karanlık bulutun da ülkeler arasında yaşanan güvensizlikler olduğunu ifade etti.

Afrika ülkelerinde daha hızlı gelişmelerin olması gerektiğine de vurgu yapan Lagarde, bu ülkelerde daha iyi vergi sistemlerinin oluşturularak ülke kaynaklarının arttırılması gerektiğinin altını çizdi. OECD Genel Sekreteri Gurriel de dünyadaki yatırımların kesilmemesi ve çevre kirliliğine karşı etkin mücadele edebilmek amacıyla ülkelerin birlikte çalışması gerektiğini vurguladı. Gurriel, uluslararası kuruluşların vazifelerinin ve bu kuruluşlara yönelik baskıların arttığını, diğer yandan insanların ülke yönetimlerine duydukları güvenin gittikçe azaldığını söyledi. 

Okunma Sayısı: 1560
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı