"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ukrayna’dan Türkiye’ye destek

30 Kasım 2015, Pazartesi 23:15
Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Pavlenko, "Rusya’nın Türkiye’ye yönelik başlattığı ticari kısıtlamalardan dolayı ihtiyaç doğması halinde, gereken gıda ürünlerini ihraç etmeye hazırız" açıklamasında bulundu.

Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Aleksey Pavlenko, Rus hükümetinin Türkiye'ye yönelik ticari kısıtlamalarından dolayı Türkiye gıda pazarında doğabilecek herhangi bir açığı memnuniyetle doldurmaya hazır olduklarını söyledi.

Pavlenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın gıda üreticileri ile Türkiye'nin ilgili kurumlarını bir araya getirmeye hazır olduklarını belirterek, böyle bir gerekliliğin doğması halinde bütün olanakları sağlayacaklarını vurguladı.

Bakan Pavlenko, "Eğer Türkiye'de buğday, arpa, mısır veya yumurta, süt, tavuk gibi ürünlerde ya da dışarıdan tedariki sağlanan gıda ürünlerinde bir ihtiyaç doğarsa, bu ihtiyaçları gidermeye memnuniyetle hazırız" diye konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1602
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ilhan

    1.12.2015 11:50:51

    akepe sayesinde (tarım ülkesi olduğumuz halde) dışarıdan tarım ürünleri, et ürünleri almaya başlamışız. kemalist akepe hükümetini bu büyük başarısından dolayı ? ! kutlamak lazım

  • HÜSEYİN İLHAN

    1.12.2015 08:43:35

    Nereden nereye.Kendi kendine yeten,üreten ülkeden arpa,buğday,mısır,ve et ürünleri ithali yapan ülkeye gelmek HAYLİ BAŞARI!.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı