"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Üretmek, ticaretimizi, ihracatımızı artırmak derdindeyiz

04 Şubat 2019, Pazartesi 18:37
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran,Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ve Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Ankara Ticaret Borsası’nın (ATB) ev sahipliğinde gerçekleşen “Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı”nı değerlendirdi.

Reel sektör ile finans sektörünün birbiriyle bağlantılı olduğunu biri olmadan diğerinden bahsedilemeyeceğini kaydeden Baran, “Hepimiz aynı gemideyiz. İki kesimin de faaliyetlerini istikrarlı bir biçimde sürdürmesinin sonuçları ülke ekonomisine pozitif olarak yansıyor” diye konuştu. Buluşma için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TBB Başkanı Hüseyin Aydın’a teşekkür eden Baran, şunları söyledi: “Reel sektör ile finans sektörü arasında birbirini çok yakından etkileyen bir ilişki mevcut. Biri olmazsa diğerinden bahsetmek mümkün değil. Çok klasik söylemle hepimiz aynı gemideyiz. İki kesimin de faaliyetlerini istikrarlı bir biçimde sürdürmesinin sonuçları ülke ekonomisine pozitif olarak yansıyor. Yatırım ortamının iyileştirilmesiyle birlikte, üretmek, ticaretimizi ve ihracatımızı artırmak istiyoruz. Bu süreçte bizlere gerçekten destek olunmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Ahmet Terzi - Ankara 

Etiketler: ato, gürsel baran
Okunma Sayısı: 1417
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı