"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Volkswagen skandalında yeni iddia

06 Mart 2016, Pazar 13:47
Alman otomobil devi Volkwagen’in şu andaki yönetim kurulu başkanı ve CEO’sunun, şirketin eski CEO’su Martin Winterkorn tarafından emisyon skandalına yönelik uyarıldığı iddia edildi.

Alman Bild am Sonntag gazetesi, eski CEO Winterkorn’un ABD’de satılan araçlarda emisyonu eksik gösteren yazılım kullanıldığı konusunda VW’nin yeni CEO’su Matthias Mueller ve yönetim kurulu başkanı Hans Dieter Poetsch’e skandalın patlak vermesinden iki hafta önce bilgi vermiş olduğunu iddia etti.

VW yönetiminden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Volkswagen yönetim kurulu üyelerine yönelik yapılan haberlere yorum yapmamaktadır” denildi.

Volkswagen’in emisyon skandalı 18 Eylül’de patlak vermiş, CEO Winterkorn sonrasında görevinden istifa etmişti.

Alman gazeteye göre, Winterkorn’un yeni CEO Müller ve yeni Yönetim Kurulu Başkanı Poetsch’e 8 Eylül’de konuyla ilgili bilgi verdi.

Almanya’nın en büyük otomobil şirketi, Nisan’ın ikinci yarısından sonra devam eden davalara yönelik yeni bilgileri paylaşma sözü verdi.

Etiketler: volkswagen, emisyon
Okunma Sayısı: 1370
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı