"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yabancı yatırımcı bir haftada 453 milyon dolarlık net satış yaptı

23 Haziran 2016, Perşembe 15:12
Yabancı yatırımcıların, hisse senedi ve devlet iç borçlanma senedinden (DİBS) oluşan portföyleri bir haftada 453.4 milyon dolar azaldı.

Merkez Bankası'nın verilerine göre, 13-17 Haziran haftasında, piyasa fiyatı değişimi ve kur farkından arındırılmış olarak, yurtdışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki hisse portföyü net 188.8 milyon dolar, DİBS portföyü de 264.6 milyon dolar azaldı.

Böylece 17 Haziran haftası itibarıyla, yurtdışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki DİBS stoku 35.24 milyar dolara, hisse senedi portföyü de 41.8 milyar dolara geriledi.

DHA

Okunma Sayısı: 1379
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı