"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yatırımcının hayalindeki markalar nasıl ünlü oluyor?

27 Mart 2017, Pazartesi
Türkiye'nin son dönemde tanıdığı çok sayıda markayı, kendi sektöründe zirveye taşımayı başaran Towerlife Yonetim Kurulu Başkanı Selen Deniz, gençlere çağrıda bulunarak "Hayallerinizde kendi markalarınızı kurun ve yaşatın" dedi.

Her biri kendi sektöründe Türkiye'nin önde gelen markaları arasında yer alan 70’den fazla kurumun danışmanlığını yürüten Tower Life Yatırım Danışmanlığı Kurucusu Selen Deniz, sıfırdan konumlandırılan şirketlerin başarı şansının daha yüksek olduğunu söyledi. 6 yıl önce kurduğu TowerLife'in, Türkiye'nin gelişim sürecine paralel olarak yüzlerce yatırıma aracılık ettiğini söyleyen Deniz, "Özellikle son iki yılda danışmanlığını yaptığımız 63 markaya 250'den fazla şube açtık" dedi.

KENDİ MARKANIZLA GELECEĞİNİZİ ŞEKİLLENDİRİN

Danışmanlığını yürüttüğü ünlü markaların sahip ve yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte gençlere seslenen Selen Deniz "Hayalini kurduğunuz markalar, sadece sizin değil, pek çok insanın da geleceğini etkileyecek. İçinizdeki girişimci ruhu daima diri tutun. Bir şirkete girip yükselme hayalleri kurmak yerine, kendi işinizle, kendi markanızla geleceğinizi şekillendirin. Markalar sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da geleceğini şekillendirecek" dedi. 

GENÇLER ARTIK KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTİYOR

Selen Deniz, gençlerin marka oluşturma çabalarına destek verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Bu konuda onların atacağı her adımda yanında olmak istiyoruz. Yatırım yapılacak sektörlerin risklerini, başarıya ulaşmanın yollarını anlatıyoruz. Şirketlerde kariyer yapmak yerine kendi işini kurmak isteyen gençlerin sayısının hızla arttığını görmek bizi daha çok sevindiriyor. 

Deniz, Tower Life ekibinin çok sayıda üniversitede Gateway Kariyer Topluluğu olarak gençlerle buluşacağını söyledi.

TOBB Kurulu Başkanı Selim Kaçar , Bisquitte Yöneticisi Alişan Yıldız ile Arda Galin ve 1453 Osmanlı'nın Yönetim kurulu başkanı Serdar Deniz’ in katıldığı paneli, Ege Üniversistesi'nde öğrenim gören çok sayıda yatırımcı adayı genç ilgiyle takip etti. Yatırımcı adayı gençlere, yakın gelecekle ilgili altın değerinde tavsiyeler veren Serdar  Deniz Ege Üniversitesi bünyesinde düzenlenen Brand Marker Etkinliğinde konuştu. 

Okunma Sayısı: 857
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı