"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zeybekci'den Çağlayan hakkında açıklama

07 Eylül 2017, Perşembe 16:21
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ABD’de devam eden Reza Zarrab dâvâsına dahil edilmesiyle ilgili, “İran’a yönelik ambargolarının delindiği iddiaları var, ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı” dedi.

Özbekistan Başbakan Yardımcısı Cemşit Kuçkarov ile görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Zeybekci, Çağlayan’ın Zarrab dâvâsına dahil edilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Zeybekci, “Ekonomi eski Bakanı Çağlayan’ın Türkiye’nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmamıştır, bizim için aslolan Türkiye’nin çıkarlarıdır. Geri kalan başka ülkelerin çıkarlarına muhalefet etmiş olup olmaması bizim için pek dikkate alınacak mevzu değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanı hakkında başka bir ülkenin mahkemelerinin böyle bir iddiada bulunması birinci olarak ispatla mükelleftir, ikinci olarak da benim için mevzu bahis Türkiye’nin ve Türk milletinin çıkarlarıdır. Ben önce ona bakarım. Çok değerli bakanımızın da Türkiye’nin çıkarlarına aykırı bir hareketi herhalde hayatı boyunca hiç olmamıştır” diye konuştu.

Eski Bakan Zafer Çağlayan hakkında flaş gelişme

Etiketler: zeybekci, çağlayan
Okunma Sayısı: 3893
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HAKKI SALLAMAZ

    8.9.2017 08:51:49

    Hüseyin ilhan kardesim, dedkilerine katiliyorum

  • HÜSEYİN İLHAN

    7.9.2017 17:41:07

    Merak etmeyin.O delilleri olmadan onlar bu davaya dahil etmezler.TÜRKİYE mizi ne hale getirdiniz.NUR kardeşimiz ve nicesi DELİL-BELGE olmadan atılan iftiralarla içeride.DELİL-BELGE için ise aylar ayları kovalarken bu ne belge ve delil imiş ki gelmeeez dipsiz kuyudan.Atılan iftiranın sahibi söyler der ben attım bu iftirayı kıskançlık ve hayasızlıktan.Amma ülkemde güya kuvvetler ayrılığı var lakin kağıt üstünde dahi esamesi yok.ANAYASAYI TANIMIYORUM diye alenen yasadışılık yapan itibar görürken masum ve mağdur ise hala hapiste.ZALİMİN ZULMÜ VARSA,MASUMUN VE MAZLUMUN YÜCE RABBİ VAR. ALMA AHI ÇIKAR AHESTE AHESTE,EYYYY ZALİM VE AVANELERİ SİZDE ELBET GİRECEKSİNİZ O KODESE.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı