"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zeytinburnu 8. fotoğraf yarışması başladı

17 Temmuz 2018, Salı 00:14
Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle organize edilen Zeytinburnu Geleneksel Fotoğraf Yarışması’nda kayıt dönemi başladı.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen toplam 96 bin TL ödüllü fotoğraf yarışmasında amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz fotoğraflarla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalamaya çalışacak.

Bu yıl ilk kez “Serbest” ve “Foto Öykü” şeklinde 2 ayrı kategoride gerçekleştirilecek yarışmada, “Serbest” kategori dalındaki yarışmacılar en fazla 4, “Foto öykü” kategorisindeki yarışmacılar ise en az 8, en fazla 12 fotoğrafla yarışmaya başvurabilecek.

Birinciye 8 bin TL ödül

Yaklaşık 6 aylık kıyasıya mücadelenin sonunda “Foto Öykü” Kategorisinde; birinci 8.000 TL, ikinci 6.000 TL, üçüncü 4.000 TL, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü sahibi 3.000 TL,Mansiyon Ödülü sahipleri 2.000 TL (10 adet) ve Satın almaya Değer Eser sahipleri ise 1.000 TL (20 adet) ile ödüllendirilecek.

17 Aralık 2018 Pazartesi günü sonuçların açıklanacağı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar, ödüllerine 12 Ocak 2019 Cumartesigünü gerçekleştirilecek sergi ve ödül töreninde kavuşacak. Sadece internet üzerinden başvurunun kabul edileceği fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen yarışmacıların “www.tfsfonayliyarismalar.org” adresinden kayıt yaptırmaları yeterli. 

İstanbul - Erhan Akkaya

Fotoğraf: Duygu Kaya

 

Etiketler: fotoğraf, yaışma
Okunma Sayısı: 1206
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı