"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zonguldak’ta kurban pazarının en pahalı hayvanı 13 bin lira

28 Ağustos 2016, Pazar 15:23
Zonguldak’ta Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte kurulan hayvan pazarında en pahalı hayvan 13 bin liradan satışa sunuldu.

Zonguldak Belediyesince Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte 69 Ambarlar Mevkii’ne hayvan pazarı kuruldu. Canlı hayvan pazarına gelen üreticiler kurbanlıklarını kurdukları çadırlarda satmak için beklerken çok sayıda kişi de şimdiden kurbanını temin etmek için besicilerle kıyasıya pazarlığa tutuştu. Hayvan pazarında büyükbaş hayvanlar en az 6 bin, en fazla 13 bin liradan satılıyor. Pazarın en pahalı hayvanı ise 380 kiloluk büyük baş hayvan 13 bin liradan alıcı bekliyor.

Hayvan satıcısı Hüseyin Özbayar, Karabük’ün Ovacık İlçesi’nde 45 büyükbaş hayvan ile geldiklerini belirterek, şöyle dedi:

"Pazar kurulalı bir hafta oldu, talep çok fazla. Geçen sene de aynı diyebiliriz. Fiyatlar kilo bazında 30-35 liradan satılıyor. En az 6 bin liradan başlayıp 13 bin liraya kadar satılıyor. Şuana kadar 45 hayvandan 13 tanesini sattık. İşler şuanda iyi gidiyor."

DHA

Etiketler: zonguldak, kurban
Okunma Sayısı: 1794
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı