"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 milyonluk soru Kur'an-ı Kerim'den çıktı

24 Eylül 2017, Pazar 18:19
'Kur'an-ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemiştir' sorusunu gören yarışmacı çekildi.

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmanın dün akşamkı bölümünde 1 milyon tl'lik soruya 19 yaşındaki Çağdaş İrfan Yıldırım ulaştı.

Kim Milyoner Olmak İster’de dün akşam yarışan Çağdaş İrfan Yıldırım, “Bir kız bana emmi dedi neyleyim’ sözü hangi halk ozanına aittir?” sorusuna doğru cevap vererek 1 milyonluk soruya ulaşmıştı. Çağdaş İrfan Yıldırım’ın 1 milyonluk sorusu “Kur’an-ı Kerim’de hangisi üzerine yemin edilmemiştir?” oldu. Şıklar ise şöyle sıralandı:

A: Deniz 

B: Güneş

C: Arı

D: Kalem

Yıldırım, soruya cevap vermedi ve yarışmadan 250 bin TL değerindeki ödülü alarak çekildi. Sorusun doğru cevabı ise 'Arı' çıktı.

Okunma Sayısı: 5235
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı