"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

10 IŞİD hedefi vuruldu

01 Ekim 2016, Cumartesi 10:23
​Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 39'uncu gününde, sabah 07.00'ye kadar meydana gelen gelişmelere ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Azaz-Rai hattında muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grubu ile IŞİD terör örgütü arasında Uvayşiyah, Cubban, Tall Atiyah ve Tall Aşah meskun mahallerinde yoğun çatışmalar yaşanıyor.

Uvayşiyah, Cubban ve Tall Atiyah'ta büyük ölçüde hakimiyet sağlayan muhalif unsurların tam kontrol sağlama çabaları ve mayın ve el yapımı patlayıcı temizlik faaliyetleri sürüyor.

Bölgede bugün keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 10 IŞİD terör örgütü hedefine, ateş destek unsurlarınca 33 Fırtına, 40 çok namlulu roketatar (ÇNRA) ve 20 tank atışı yapıldı. Atışlar sonucunda 4 silah yüklü araç, arazide kamufle edilmiş 5 çadır tipi barınma alanı, bir karargah binası imha edildi. 

Bölgede bugün yaşanan çatışmalarda biri daha önce yaralanan 3 muhalif şehit olurken, 7 muhalif de yaralandı. Destek sağlayan TSK unsurlarında ise zayiat ve hasar meydana gelmedi.

AA

Okunma Sayısı: 986
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı