"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

104 IŞİD'li terörist öldürüldü

28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:44
IŞİD'e ait hedeflere 233 Fırtına topu, 40 Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA), 4 tank ile atış yapılırken, Koalisyon uçakları ile 11 hava harekatı düzenlendi. Yapılan atışlar ve hava harekatında 104 IŞİD'li terörist öldürüldü.

Kilis Elbeyli ilçesine ve sınırda bulunan Yüksektepe ile Şehit Yalçın Nane Hudut Karakollarına Suriye'den IŞİD tarafından dün saat 17.55'te toplam 6 roket/top atışı yapıldı. IŞİD'in atış yaptığı mevziler TSK’ya ait hedef tespit sistemleriyle tespit edildi. IŞİD'e ait hedeflere dün saat 18.00’den itibaren 233 Fırtına topu, 40 Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA), 4 tank ile atış yapıldı ve Koalisyon uçakları ile 11 hava harekatı düzenlendi. 

Yapılan atışlar ve hava harekatında 104 IŞİD'li terörist öldürüldü ve atış hazırlığı içerisinde olduğu değerlendirilen IŞİD'e ait bir top, bir havan ve 4 ÇNRA mevzii ile IŞİD'in karargah olarak kullandığı 7 bina imha edildi.

DHA

Etiketler: ışid
Okunma Sayısı: 1443
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı