"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

11 gün sonra şehit oldu

01 Temmuz 2016, Cuma 00:17
Şanlırfa'nın Harran İlçe Jandarma Komutanlığı’nda nöbet değişimi sırasında doldur-boşalt yapan askerin silahından çıkan mermiyle yaralanan jandarma er Murat Gözal, tedavi gördüğü hastanede 11 gün sonra şehit oldu.

Harran İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan jandarma er Murat Gözal, geçen 19 Haziran'da nöbet değişimi sırasında arkadaşının silahından çıkan mermiyle yaralandı. Harran Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Gözal, yoğun bakım ünitesinde 11 gün sonra şehit oldu. 

Murat Gözal'ın Mardin nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2142
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı