"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

12 Ağustos’ta Van’da buluşalım

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Başta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (ASM) olmak üzere bütün peygamberlerin, Ashab-ı Kiram’ın, hususan Üstad Bediüzzaman hazretleri ve Nur talebelerinin ruhlarına ithaf edilmek üzere her yıl okutulan Van mevlidi bu sene 12 Ağustos’ta.

Yeni Asya Gazetesi Van temsilciliği ve Risale- Nur Enstitüsü ortaklığında düzenlenen olan Van Bediüzzaman Mevlid programı 12 Ağustos Cumartesi günü Hz. Ömer Camii’nde yapılacak. Mevlid programına dair açıklamalarda bulunan Yeni Asya Gazetesi Van Temsilcisi Ahmet Yaprak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (asm) başta olmak üzere, diğer bütün peygamberlerin, Ashab-ı Kiramın, evliyaların, şehitlerimizin, hususan Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri ve ahirete irtihal eden Nur Talebelerinin, bütün ehl-i imanın ruhlarına okutulacak mevlid-i şerife bütün Müslümanlar dâvetlidir” dedi. Yaprak, Van Mevlidi’nin ülkemizde ve bölgemizde meydana gelen nahoş olayların bertaraf edilmesine vesile olmasını beklediklerini söyledi.

“Yoğun bir katılım bekliyoruz”

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilân edilen OHAL sebebiyle geçen yıl iptal edilen ve bu yıl 12 Ağustos’ta yapılacak mevlide dair açıklamalarda bulunan Yaprak, yoğun bir katılım beklediklerini ve hazırlıkların son sür’at devam ettiğini ifade etti. 

Yeni Asya

Okunma Sayısı: 2075
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı