"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

14 TIR daha İdlib'e hareket etti

25 Eylül 2016, Pazar 13:50
Birleşmiş Milletler'in Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bekleyen yardım konvoyundaki 14 TIR daha bu sabah İdlib'e hareket etti.

BM tarafından gönderilen temel yaşam malzemelerinin İdlib kentine ulaştırılacağı kaydedildi.

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye'nin İdlib kentine 6 gün önce de 16 yardım tırı gönderilmişti. 

Bu arada, 13 Eylül'de Suriye'de ateşkes ilanının ardından Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan çıkış yapan BM'ye ait 40 yardım tırı, şoförlerin can ve mal güvenliği tehlikesi taşıdığı gerekçesiyle ara bölgede bekletiliyor. 

Geçen hafta pazartesi günü başlayan 7 günlük ateşkesi bitiren Suriye rejimi, ateşkesin bittiğini açıkladığı gün, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki batı kırsalına giden insani yardım kafilesine varil bombasıyla saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 2 kişinin öldüğü ve 20 kamyonun yandığı bildirilmişti.

DHA

Etiketler: bm, idlib, hatay, cilvegözü
Okunma Sayısı: 1431
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı