"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

14 yaşında kalp krizi geçirdi

23 Ekim 2014, Perşembe 12:46
Konya’da 14 yaşındaki Mustafa Küçükköy isimli çocuk, bilgisayar oynarken kalp krizi geçirip vefat etti.

Olay, Karatay ilçesi Sarı Yakup Mahallesi’nde meydana geldi. Lise 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Küçükköy, akşam yemek yedikten sonra ailesine başının ağrıdığını söyledi. 14 yaşındaki Küçükköy, ağrı kesici ilaç kullandıktan sonra bilgisayar oyunu oynamak için odasına gittiği belirtildi. Bir süre sonra kardeşinin odasına giren abla Melike, kardeşini bilgisayar masasının yanında yerde hareketsiz halde buldu. Bunun üzerine aile durumu 112 Acil Servise bildirdi. Küçükköy, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mustafa Küçükköy, hastanede yapılan müdahaleye rağmen vefat etti. Yapılan otopsi sonucu Küçükköy’ün kalp krizi nedeniyle öldüğü anlaşıldı.Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Okunma Sayısı: 2125
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı