"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

14 yaşındaki çocuk terör örgütünün elinden kurtarıldı

06 Mayıs 2015, Çarşamba 10:29
Okmeydanı'nda terör örgütünce zorla tutulduğu iddia edilen 14 yaşındaki çocuk, düzenlenen operasyon sonucu kurtarılarak ailesine teslim edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa'da yaşayan ailesinin yanından kaçtığı ve terör örgütü DHKP-C tarafından zorla tutulduğu bildirilen F.S.A'nın kurtarılması için operasyon düzenledi.

Daha önce de defalarca operasyon düzenlenen 3 katlı bir binada tutulduğu öğrenilen çocuğun kurtarılması için terörle mücadele ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve itfaiye desteğiyle operasyonu gerçekleştirdi.

Piyalepaşa Caddesi'nde kapısı güçlendirilmiş binanın 2. ve 3. katına itfaiye merdivenleri ile tırmanan özel harekat polisleri, camlardaki parmaklıkları hidrolik makaslarla keserek binaya girdi.

Polis ekipleri binada bulunan aralarında kadınların da olduğu 9 şüpheliyi gözaltına alırken, zorla tutulduğu öne sürülen F.S.A. operasyonun yapıldığı caddede bekleyen annesi A.A'ya teslim edildi. Annesine sarılan ve elini öpen F.S.A. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ''terör örgütü üyesi olmak, hürriyeti tahdit ve küçük yaşta çocuğu zorla alıkoymak'' iddialarıyla adliyeye sevk edileceği bildirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1138
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı