"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

15 Temmuz da seçime alet edildi

01 Mayıs 2018, Salı 18:19
MHP’li İsmet Büyükataman, iç ve dış tehditlere karşı daha dirençli olmak amacıyla AKP ile ittifak yaptıklarını ifade ederek, “24 Haziran’da Cumhur ittifakına oy vermek, 15 Temmuz’da darbeye karşı durmakla aynı değerdedir” dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, 7 Ağustos 2016’da Yenikapı’da bir ruh doğduğunu, Türkiye için yeni bir kapı açıldığını, daha sonra milletin aklıyla bir ittifak yapıldığını ifade ederek, “İşte bu nedenle ‘Cumhur ittifakı millet aklı’dır” dedi. MHP’nin mecliste temsil oranın fevkalade önem arz ettiğini kaydeden Büyükataman, MHP ne kadar güçlü bir nispette temsil edilirse yasamanın da o denli sağlam olacağını ifade etti. Büyükataman, “Güçlü ve tam bağımsız Türkiye’ye giden yol, Cumhur İttifakı’ndan geçmektedir. Milletimizin talep ettiği milli birlik ve beraberlik ruhunu siyasi ve sosyal seviyede muhafaza etmek, iç ve dış tehditlere karşı daha dirençli olmak amacıyla AK Parti ile ittifak yapıyoruz. Çünkü biz, birlikten kuvvet doğar diyoruz, birlikte rahmet olacağına inanıyoruz. 24 Haziran’da Cumhur ittifakına oy vermek, 15 Temmuz’da darbeye karşı durmakla aynı değerdedir” diye konuştu.

***

Tıklayınız:

Şehit aileleri dava açıyor: Fotoğrafı çeken muhabir de açıklama yaptı

AA

Okunma Sayısı: 3308
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı