"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasında ara karar

01 Aralık 2017, Cuma 17:27
15 Temmuz darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin haklarında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen 135'i tutuklu 143 sanığın yargılandığı davada, mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında yer alan binadaki büyük salonda yapılan duruşmada, mahkeme ara kararını açıkladı.

Mahkeme heyeti, olayla ilgili görüntü kayıtlarının iyileştirme yapılarak, bilirkişi raporu alınmasına, sanık erlerin dağıtımlarında usulsüzlük yapılıp yapılmadığının öğrenilmesi için Genelkurmay Başkanlığı'na yazı yazılmasına, olaya ilişkin görüntülerin haber ajanslarından temini için Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yazı yazılmasına karar verdi.

Tutuklu 3 sanığın rahatsızlığının olup olmadığının sorulması için Adli Tıp Kurumu'na yazı yazılmasını kararlaştıran mahkeme, 2 avukatın reddi hakim talebinin İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine ve tüm tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

AA

Okunma Sayısı: 1827
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı