"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gişeler kalkıyor

20 Nisan 2017, Perşembe 09:33
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yarın saat 08.00'da başlayacak serbest geçiş çalışmaları kapsamında gece saatlerinde hazırlıklara başlandı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, otoyol ve Boğaz köprülerinde serbest geçiş ücret toplama sistemleri yapım işi kapsamında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde de otoyol ve köprü geçişlerinde kolaylık sağlayacak Serbest Geçiş Sistemi'nin kurulması için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda, araçların gişe alanında şerit seçimine gerek kalmaksızın ortak geçiş yapabileceği konstrüksiyonlar (TAK'lar) tesis edilerek, OGS ve HGS algılayıcılar bu konstrüksiyonlara yerleştirilecek. Tesis edilen konstrüksiyonların altında 4 şeritli araç geçişi sağlanacak şekilde çalışmalar tamamlandıktan sonra yol trafiğe açılacak.

Öte yandan, Giresun Espiye devlet yolunun 49,5 kilometresindeki Uluburun Tüneli'nde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Giresun-Espiye yönündeki güney tüpünde ulaşım tek şeritten sağlanacak, Espiye-Giresun yönünde ise trafik servis yolundan verilecek.

Ankara-Çankırı yolunun 11-14. kilometrelerinde asfalt yapım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Çankırı-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, trafik akışı diğer yönden iki yönlü gerçekleştirilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1224
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı