"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'15 Temmuz tüm darbecilere verilen en net cevaptır'

15 Temmuz 2018, Pazar 16:28
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz, tüm darbecilere, darbe heveslilerine, terör örgütlerine ve onların arkasındaki güçlere verilen en net cevaptır." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'un, tüm darbecilere, darbe heveslilerine, terör örgütlerine ve onların arkasındaki güçlere verilen en net cevap olduğunu belirtti.

Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Hürriyet Gazetesi'nin güne özel çıkardığı "15 Temmuz Destanı" gazetesi için kaleme aldığı yazıda, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi'nin ikinci yılının ülkenin dört bir yanında milletçe büyük bir gurur ve coşkuyla idrak edildiğini bildirdi.

Yazısında, kahramanlık ve mücadeleleriyle bir kez daha tarih yazan şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, vatanın bekası ve milletin bağımsızlığı uğruna o gece darbecilere meydan okuyan gazilere şükranlarını iletti.

Başkan Erdoğan, darbecilerin, sokağa çıkmayacağını, silah görünce sineceğini, pusacağını, hatta çil yavrusu gibi dağılacağını varsaydığı bu milletin, o gece genci-yaşlısı, kadını-erkeğiyle tüm ülke çapında büyük bir direnişe imza attığını, sokakları, köprüleri, havaalanlarını ve kışla önlerini tutarak darbecilere meydanları dar ettiğini belirtti.

Erdoğan, 27 Mayıs darbesi sonrasında başbakan ve bakanlarının, 12 Eylül sonrasında evlatlarının uyduruk bahanelerle darağacına gönderilmesini çaresizce, içi kan ağlayarak izleyen bu milletin, 15 Temmuz gecesi iradesinin cuntacılar tarafından tekrar gasp edilmesine izin vermediğini vurguladı.

 

 

 

AA

Okunma Sayısı: 1338
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı