"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

16 Nisan’dan sonra 32’nci şehit

26 Mayıs 2017, Cuma 00:04
16 Nisan referandumunda ‘Evet’ çıkması halinde terörün biteceğini ve şehitlerin olmayacağının söylenmesinin üzerinden bir ay geçmesine rağmen her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyor.

Ağrı’nın Doğubayazıt ile Van’ın Çaldıran ilçeleri arasındaki Tendürek Dağı’nda operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, bu sabah bir grup PKK’lı teröristle karşılaştı. Türk Silâhlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede; Van Çaldıran’da 3 tırın yakılması olayını ardından başlatılan operasyonda çıkan çatışmada 3 asker ve 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı belirtildi. Öte yandan, Hakkâri Şemdinli Koçtepe bölgesinde 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyon esnasında teröristler ile ile çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. Çatışma esnasında terör örgütü mensubu silâhlı 2 terörist öldürüldü. Bölgelerdeki operasyonlar devam ediyor.

Şehit polis duâlarla

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı bölgesinde PKK’lılarla önceki gün çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki polis özel harekât memuru Mesut Yılmaz’ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Samsun’a uğurlandı. Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı’nda dün çıkan çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılırken şehit olan 25 yaşındaki polis özel harekât memuru Mesut Yılmaz için 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi. Şehit polis özel harekât memuru Mesut Yılmaz’ın cenazesi, silâh arkadaşlarının omuzlarında helikoptere konularak ailesinin yaşadığı Samsun’a gönderilmek üzere Şerafettin Elçi Havalimanı’na götürüldü. Aynı çatışmada yaralanan Yusuf Şeker ile Zekeriya Yunus Cilasın da şehit Mesut Yılmaz’ı yalnız bırakmayarak, helikopter ile şehidin memleketine gitti. 

Etiketler: şehit
Okunma Sayısı: 2019
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı