"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

18 polise görevden uzaklaştırma!

27 Ocak 2015, Salı 13:01
Hatay’da İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 18 personel, haklarında açılan dava nedeniyle Hatay Valisi Ercan Topaca’nın aldığı kararla görevlerinden uzaklaştırıldı.

Hatay Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve isimleri açıklanmayan 18 personel hakkında, 'Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'Kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği', 'Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kaydetmek' ve 'Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek' iddialarıyla iddianame düzenlenerek dava açıldı. Hatay Valisi Ercan Topaca tarafından, emniyet personelinin görevinden uzaklaştırıldığı bilgisi verildi.

Okunma Sayısı: 1377
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı