"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2 yıl sonra tahliye

05 Temmuz 2018, Perşembe 17:50
Kız öğrenci yurdunda müdürelik yaptığı için tanık ifadeleriyle 23 aydır tutuklu yargılanan Yasemin Merdan, dün görülen duruşmada tahliye edildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında 3 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alınan Yasemin Merdan 5 Ağustos tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Merdan, 15 ay çıkarılmadan tutuklu kaldı ve yaklaşık 2 yıl sonra delil yetersizliği dolayısıyla tahliye edildi. Yasemin Merdan’ın 2 yaşında Mahir adında bir bebeği vardı. Tahliye kararının ardından 2 yıldır annesinden ayrı olan Mahir bebek annesine kavuşmuş oldu. 

***

Tıklayınız:

İki yıldır oğluna hasret

***

Okunma Sayısı: 10499
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı