"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2019 ittihada vesile olsun

01 Ocak 2019, Salı 01:16
YENİ YILIN ÜLKEMİZ, İSLÂM ÂLEMİ VE İNSANLIĞA HUZUR GETİRMESİ; KİN, NEFRET VE SAVAŞLARDAN UZAK, BİRLİK, BARIŞ VE KARDEŞLİĞE VESİLE OLMASI İSTENİYOR.

ÜLKEMİZ

YENİ YIL ile ilgili değerlendirmelerde 2018 yılında yaşadığımız sosyal, siyasî ve ekonomik krizlerin yeni yılla birlikte geride kalması, toplumdaki kutuplaşmaların ortadan kalkması, ötekileştirmenin sona ermesi, adaletsizliklerin yerini adalet, kardeşlik, birlik ve huzura bırakması temennileri dile getirildi.

İSLÂM ÂLEMİ

TARİH  boyunca İslâm Âlemi’nde “Bütün müminler ancak kardeştirler” emri-İlahîsi’nce yaşanan İttihad-ı İslâm’ın yeniden; Savaş, işgaller ve yokluklar içinde kalan İslam ülkelerinde gerçeklemesi duâ ve talepleri de yeni yıl mesajlarında vurgulandı. Âlem-i İslâm’ın dirilişinin gerçeklemesi istendi.

DÜNYA

MESAJLARDA sadece ülkemiz ve İslâm Âlemi için değil, maddî ve manevî burhanlarla her geçen gün büyük sıkıntılar ve felâketlerle karşı karşıya kalan dünyadaki ülkeler için de iyilik ve huzur dilekleri ifade edildi. 2019 yılının insanlık için bu ideallerin gerçekleşeceği bir yıl olması talep edildi. 

Etiketler: yeni asya
Okunma Sayısı: 1669
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı