"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

283 kişinin ABD’ye girişi yasaklanabilir

13 Ekim 2017, Cuma 12:00
Gazeteci Nevzat Çiçek, CNN Türk’te katıldığı yayında Ankara-Washington arasında yaşanan krize ilişkin yaptığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olan 283 kişinin ABD’ye girişinin yasaklanabileceğini söyledi.

Gazeteci Çiçek, ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz’un tutuklanmasının ardından yaşanan gelişmeleri Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programında değerlendirdi. Çiçek, Erdoğan’a yakın olan ve içinde bazı eski bakanların da olduğu 283 kişilik bir listenin ABD’ye girişinin yasaklanabileceği iddiasını aktardı. Çiçek, iş dünyasından da bazı insanlara bu liste iddiasını sorduğunu ve “Ne yazık ki doğru” dediklerini ifade etti. ABD, Erdoğan’ın Washington ziyaretindeki kavgaya karışan 12 koruma hakkında tutuklama kararı çıkarmıştı. Erdoğan, bir sonraki ziyareti için ABD’ye gittiğinde korumalarını yanında götürmemişti. Erdoğan, bu karara “Böyle şey olabilir mi? Bir diğer taraftan da korumalarımdan 12 tanesi için tutuklama kararı çıkarmışlar. Bu nasıl bir hukuktur? Bu korumalar beni korumayacaksa niçin yanımda ABD’ye götürüyorum?” ifadeleriyle tepki göstermişti.

Etiketler: abd, erdoğan, nevzat çiçek
Okunma Sayısı: 2374
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı