"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

3 Haziran'da gözaltına alınmıştı: Birol Erdem hakkında yeni gelişme!

16 Haziran 2017, Cuma 15:39
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Gülen Hareketi soruşturması kapsamında 3 Haziran'da gözaltına alınan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 14 Haziran'da adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten savcılara 3 gün boyunca ifade veren Erdem, "Anayasal düzeni ihlal" ve "Silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçlarından tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem'in de savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istendi. Erdem ve eşi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Gülen Hareketi üyeliği iddiasıyla 3 Haziran'da gözaltına alınmıştı.

 

DHA

Okunma Sayısı: 2687
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı