"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kritik görüşme gerçekleşti

26 Ekim 2016, Çarşamba 15:37
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında ABD Savunma Bakanı Ashton Carter ve Fransa Savunma Bakanı Jean-Yves Le Drian ile Brüksel'de bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısına katılmak üzere sabah saatlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

Bakan Işık toplantı için geldiği NATO Karargahında, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg tarafından karşılandı.

Işık, temasları kapsamında ilk olarak ABD Savunma Bakanı Ashton Carter ile bir araya geldi.

İkili görüşmenin ardından Fransa Savunma Bakanı Jean Yves Le Drian'ın da katılımıyla Bakan Işık ve ABD Savunma Bakanı Carter üçlü görüşmede bir araya geldi.

Gündem IŞİD operasyonları

Öncesinde basın mensuplarına poz veren bakanların basına kapalı gerçekleşen görüşmesinde, terör örgütü IŞİD'e karşı Suriye ve Irak'ta devam eden operasyonların ele alındığı öğrenildi.

Görüşmede ayrıca terör örgütü IŞİD karşıtı koalisyonun Fransa'nın başkenti Paris'te dün gerçekleştirilen toplantısının yansımaları ve terör örgütüne yönelik olası yeni operasyonların da gündeme geldiği belirtildi.

AA

Okunma Sayısı: 2562
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı