"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

4 ilde operasyon: 39 kişi gözaltına alındı, 21 kişi aranıyor!

14 Mart 2017, Salı 10:41
Konya merkezli 3 ilde Gülen Hareketine yönelik operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, Gülen Hareketi  bağlantısı olduğu ileri sürülen şüphelilere yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya merkezli 3 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 33 şüpheliyi yakalamak için eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyonda gözaltına alınan 17 kişi, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Adreslerinde bulunamayan 16 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Eski sağlık çalışanlarına yönelik operasyon

Kayseri'de Gülen Hareketi soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen sağlık çalışanlarına yönelik operasyonda 22 kişi yakalandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca Gülen Hareketine yönelik soruşturma çerçevesinde, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğündeki görevlerinden daha önce ihraç edilen 27 personel hakkında gözaltı kararı verildi.

Emniyet Müdürlüğü Kacakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin adreslerine düzenlenen operasyonda 22 kişiyi gözaltına aldı.

Şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları da öne sürülen zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Adreslerinde bulunamayan 5 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

 

AA

Etiketler: konya, gözaltı
Okunma Sayısı: 2585
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • alim bal

    14.3.2017 12:56:31

    Allah her şeyi görüyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı