"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

4 polisten 2’si serbest bırakıldı

23 Ekim 2014, Perşembe 19:45
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon sonrası hakkında gözaltı kararı çıkartılıp akşam saatlerinde adliyeye getirilen 4 polisten 2’si serbest bırakılırken 2’si tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi.

Ankara Emniyeti’nde işlemleri biten 5 emniyet mensubu dün Ankara Adliyesi’ne getirilmişti. Bugün de işlemleri biten 8 emniyet mensubu sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Akşam saatlerinde de adliyeye getirilen 4 emniyet mensubunun savcılık ifadesi tamamlandı. Savcılık ifadesinin ardından Hasan Ali Okan ile Lokman Kırcılı tutuklanma istemi ile mahkemeye mahkemeye sevk edilirken, Saadettin Akgüç ve Mehmet Erdil serbest bırakıldı.

Etiketler: polis, mahkeme, tutuklama
Okunma Sayısı: 400
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı