"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

40 adrese eş zamanlı operasyon: Çok sayıda gözaltı var!

15 Mart 2017, Çarşamba 11:08
Adana'da nevruz öncesi güvenlik önlemlerini artıran polis, terör örgütü PKK'ya yönelik şafak vakti düzenlediği operasyonda 18'i çocuk 38 kişiyi gözaltına aldı.

Nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK propagandasının ve korsan gösterilerin yapılmaması için kent genelinde güvenlik önlemlerini artıran Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri, günün ilk ışıklarıyla örgüte yönelik 40 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şubelerinden 500 polis görev aldı. Çevik kuvvet polisleri, ana caddeler ve sokak başlarında güvenlik önlemi alırken, özel harekat polisleri de koç başlarıyla demir kapıları kırarak adreslere girdi. 

Evlerde yapılan aramalarda 18'i çocuk 38 kişi gözaltına alınırken, 1 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız pompalı av tüfeği ile çok sayıda örgütsel dokümanın ele geçirildiği bildirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA

Okunma Sayısı: 2006
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı