"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

42. kurban 22 yaşındaki Merve oldu

29 Haziran 2016, Çarşamba 21:24
Yeşilköy Havalimanı'nda dün gerçekleşen bombalı terör saldırısının 42. kurbanı 22 yaşındaki Merve Yiğit oldu.

Havalimanının işletmecisi olan TAV bünyesindeki yiyecek ve içecek firması BTA'da yaklaşık 3 yıldır part-time aşçılık yapan, üniversite öğrencisi Merve Yiğit, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Üniversitede halkla ilişkiler bölümü okuyan, Konya nüfusuna bağlı Merve Yiğit, dün yaşanan patlamada ağır yaralı olarak Bahçelievler'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Yiğit, yapılan bütün müdahalelere rağmen bu akşam 18.00 sıralarında vefat etti. İstanbul Valiliği'nin en son yaptığı açıklamayla 41 olarak bildirilen ölü sayısı genç Merve'nin ölümüyle birlikte 42'ye yükselmiş oldu.

DHA

Okunma Sayısı: 1672
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı