"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

5 asker şehit, 8 asker yaralı, irtibatı kesilen bir asker de aranıyor!

30 Temmuz 2016, Cumartesi 02:08
​Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari-Çukurca karayolunda PKK’lı teröristlerin yol kontrolü yapan askerlere yönelik yaptığı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

5 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığı, irtibat kesilen bir askerin de arandığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"29 Temmuz 2016 Cuma günü saat 17.45 sularında, Hakkari/Çukurca Taşbaşı köyü bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Ayrıca, çatışma esnasında bir silah arkadaşımız ile irtibatımız kesilmiş olup, arama faaliyeti ve bölgede bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Hakkari'den acı haber: 5 şehit!

Hakkari - Çukurca karayolu üzerindeki Doğanlı bölgesinde yol kontrolü yapan askerlere, PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi.

Saldırıda ilk belirlemelere 5 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı.

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/hakkari-den-aci-haber-5-sehit_405304

Okunma Sayısı: 2001
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı