"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

5 aylık bebeği vefat eden Sofuoğlu’na Çocuk Taziyenamesi'ni hediye ettik

07 Ekim 2015, Çarşamba 13:43
Dünya Supersport Şampiyonası’nda dördüncü kez sezonu şampiyon tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan ve 14 Mart'ta doğan çocuğu vefat eden milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu'na Çocuk Taziyenamesi kitabını hediye ettik.

Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, bu sabah The Marmara Pera otelinde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinliğe katılan muhabirimiz Mücahit Çakır, geçtiğimiz aylarda 5 aylık bebeği vefat eden Sofuoğlu’na Çocuk Taziyenamesi kitabını hediye etti.

Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası’nda dördüncü kez sezonu şampiyon tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

4 Ekim’de Fransa’daki Magny-Cours Pisti’nde yapılan yarışın sonunda, sezonun bitmesine bir yarış kala dünya şampiyonluğunu ilan eden milli gururumuz; 2007, 2010 ve 2012’de elde ettiği kupalarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Red Bull sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu’nun katılımıyla dün The Marmara Pera Oteli’nde bir basın buluşması gerçekleştirildi.

KUPAYA OĞLUNUN ADINI YAZDIRACAK

Toplantıda, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirdiği için bir süredir tedavi gören 5 aylık bebeğinin vefat ettiğini anımsatan Sofuoğlu, "Her şeyden önce benim bir amacım vardı. Bu sezon yaşadıklarımı herkes biliyor. 5 aylık bebeğimi kaybettim ve kendi kendime, eşime ve aileme, 'Allah nasip eder ve kupayı alabilirsem, dünya şampiyonluğu kupasını alabilirsem, üzerine oğlum Hamza'nın ismini yazmak istiyorum.' dedim. Rabbim de nasip etti. Kupaya oğlumun ismini yazdıracağım" şeklinde konuştu.

RİSALE-İ NUR’DAN KİTAPLAR HEDİYE EDİLDİ

Programa katılım gösteren Yeni Asya muhabiri Mücahit Çakır, 5 aylık bebeği Hamza’yı kaybeden Kenan Sofuoğlu’na Yeni Asya Neşriyat'ın yayınlamış olduğu Taziye Risalesi (Çocuk Taziyenamesi), İhlas Risalesi, İhtiyarlar Risalesi ve Küçük Sözler kitaplarını hediye etti. Sofuoğlu, takdim edilen hediyeyi teşekkür ederek kabul etti.

Haber Merkezi

Etiketler: kenan sofuoğlu
Okunma Sayısı: 4929
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • bilal bozkurt

    8.10.2015 17:12:12

    Elhamdülillah bu habere çok sevindim

  • mehmet ceylan

    7.10.2015 20:38:34

    Hizmet bu iste

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı