"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

5 bin katarakt ameliyat projesi

07 Şubat 2019, Perşembe 01:08
Kardeşeli İnsanÎ Yardım Derneği, “Onların Hayatlarına Umut Gözlerine Işık Olun“ sloganıyla özellikle Afrika ülkelerinde katarakt hastalarına yardım kampanyası ile yeniden iş başında.

Kardeşeli İnsanî Yardım Derneği, Afrika’da yaşanan insanlık dramı için yardım çağrısında bulundu. Katarakt, göz merceğinin şeffaflığını kaybederek görmenin azalmasına sebep olan bir hastalıktır. Kardeşeli İnsanî Yardım Derneği, “Onların Hayatlarına Umut Gözlerine Işık Olun” sloganıyla özellikle Afrika ülkelerinde katarakt hastalarına yardım kampanyası ile yeniden iş başında. 1.2 milyar nüfusu olan Afrika’da yaklaşık 10 milyon insan katarakt sebebiyle görmüyor. Kardeşeli, katarakt hastalarına umut ve ışık olmaya hazırlanıyor.

 

10 milyon insan katarakt sebebiyle göremiyor

Türkiye’de ve dünyada milyonlarca insan katarakt ile mücadele ediyor. Katarakt ilerlemesini yavaşlatacak bir ilâç yoktur. Tek çare ameliyattır. Sizler de bizlere ulaştıracağınız desteklerle milyonlarca katarakt hastası insana umut ve ışık olabilirsiniz. “Elbet yapan birileri olur” diyerek Afrikalı kardeşlerimizi karanlığa mahkûm etmeyip “ben yaparım” demek bizlerin üstüne birer vazife ve imanımızın bir gereğidir.

Kardeşeli’nin katarakt kampanyası

Kardeşeli İnsanî Yardım Derneği gönülleri 2019 yılı içerisinde 5 bin kişinin tedavi edilmesi için çalışmalarını başlattığını ve “Onların Hayatlarına Umut Gözlerine Işık Olun“ sloganıyla yardım sevenlerin bağışlarını beklediklerini söylediler. Kardeşeli, Afrika’da siz kıymetli bağışçılarımızın desteği ile milyonlarca aileye can, binlerce aileye umut, ışık olmaya ve Türkiye’mizin selâmını iletmeye hazırlanıyor.

 

Sadece 500 TL bağışınızla...

Katarakt hastaları için yardım yapmak için: 

0 (216) 224 22 24 iletişim numaralarından destek olabilir, ‘www.kardeseli.org.tr ‘den çevrimiçi bağış bölümünden veya havale ve EFT ile yardım yapabilirsiniz.

Okunma Sayısı: 3519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı