"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

5. Gazetecilik Seminerleri sona erdi

14 Eylül 2018, Cuma 00:02
Bu yıl 5.’si yapılan gazetecilik seminerleri sertifika töreniyle son buldu. Temel gazetecilik eğitimini alan gençler seminerden memnun kaldıklarını söyledi.

Gazetecilik eğitimi

Seminerin ilk bölümü sona erdi

Yeni Asya Gazetesi’nin faaliyetleri arasında bulunan gazetecilik seminerlerine bu yıl da ilgi yoğun oldu. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen katılımcılar dört gün boyunca farklı alanlarda gazetecilik eğitimi aldı. 

Editörlük, haber fotoğrafçılığı, muhabirlik, haber toplama ve yazma gibi temel konularında verilen eğitimler katılımcıların medya sektörüne olan ilgisini arttırdı. Eğitimler esnasında editör ve çizerlerimizle sohbet imkânı da bulan katılımcılar ilgi duydukları alanlarda işin uzmanlarından bilgi aldı. Dört gün boyunca süren gazetecilik seminerlerinin sonunda katılımcılara sertifika verildi. Seminerlerin sonunda gazeteci adayları ile birlikte hatıra fotoğrafı da çekildi. 


 

Katılımcılar seminerden memnun kaldı

Verimli bir eğitim aldıklarını dile getiren gazeteci adayları Yeni Asya’nın bu tür eğitim programlarından memnun olduklarını ve devamının gelmesini istediler. Gazetecilik seminerlerinin medya sektörünü tanımak açısından önemli olduğunu söyleyen katılımcılar Yeni Asya’ya teşekkür ettiler.

HABER: FURKAN ENES DURAK

FOTOĞRAF: ERHAN AKKAYA-MURAT SAYAN

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1534
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı