"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

63. gününde Fırat Kalkanı'nda son durum

25 Ekim 2016, Salı 10:07
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 63. gününde 72 IŞİD hedefine ve 15 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtalarıyla (FIRTINA Obüsü) atış yapıldı.

Gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 5 muhalif şehit oldu, 28 muhalif yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 63.gününde koalisyon güçleri tarafından; Tuways ve Hazwan’da tespit edilen IŞİD hedeflerine düzenlenen 4 hava harekatı sonucunda 4 IŞİD'lı etkisiz hale getiridi ve 2 araç, 2 bina ile 1 havan imha edildi. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 63.gününde Aktarin güneyinde yer alan 3 meskûn mahalde (Tuways, Al Gharz ve Tlatinah) büyük ölçüde kontrol sağlandı. Muhalifler tarafından harekatın başlangıcından bu yana 159 meskun mahalde (yaklaşık 1280 km²) sağlanan kontrol durumu devam ediyor.

AA

Okunma Sayısı: 1116
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    25.10.2016 11:11:38

    üç ayda şama girilecekti. ki ayda 2o km mi? ilerlendi. ve birde sadece bu milletin cebinden. hem miyolara bak hem avrupayı koru hem irana ıraka yardım et sonra, yeni bir yöneticilerimizi kandırma vakas !!!!! yani yine yönetenler kandırılmış hesabı bu millet ödüyor, kanı ile canı ile parası ile bir tane yöneticide çıkıp kendi inanılmaz servetlerinden bunu karşılamıyor. sonrada oy isteyecekler. hah! güleyim . hem isteyene hemde verene

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı