"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

7 ayda 3 belediye binasına ateş açıldı!

27 Ocak 2015, Salı 12:02
Adana’da yerel seçimlerden sonra Büyükşehir ve merkez Çukurova ile Seyhan Belediye hizmet binaları kurşunlandı. Belediye başkanları duruma tepki göstererek, bu tür olayların kendilerini korkutamayacağını söyledi.

MHP’li Büyükşehir ve CHP’li Çukurova belediyelerini kurşunlayan şahıslar yakalanırken, CHP’li Seyhan Belediyesi’ne yönelik saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. 

Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 22 Temmuz 2014 günü saat 07.00 sıralarında, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının yanında bulunan tiyatro binasının giriş kapısının kurşunlandığı hatırlatıldı. Olayla ilgili; saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen A.S. ve H.E.K. isimli şüphelilerin olayda kullandıkları av tüfeği ile birlikte yakalandığı belirtilen açıklamada, olayı H.E.K.nin gerçekleştirdiğinin tespit edildiği aktarıldı. H.E.K.’nin ifadesinde maaşlarının geç yatırılmasından dolayı av tüfeği ile ateş ettiğini beyan etmesi üzerine şahısların adli mercilere sevk edildiğini bildirildi. 

30 Eylül 2014 günü saat 15.05 sıralarında Çukurova Belediyesi hizmet binasının kurşunlanmasıyla ilgili başlatılan çalışmanın tamamlandığı ifade edilen emniyet açıklamasında, “Olaya ilgili; F.İ. isimli şahsın kurşunlama olayını gerçekleştirdiği, E.Y. ve F.S. isimli şahısların da kendisine yardımcı olduğu tespit edilmiştir. F.İ. ifadesinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış olup kurşunlama olayını işten çıkarıldığı için yaptığını beyan etmesi üzerine şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edilmişlerdir. Yine 6 Ocak 2015 günü saat 20.30 sıralarında, Çukurova Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması olayı ile ilgili olarak; M.V.K., V.A., A.K. ve B.A. otomobil ile belediye hizmet binasının önüne geldiği ve M.V.K. isimli şüpheli şahsın av tüfeği ile ateş ettiği tespit edilmiştir. Şahıslar suç aleti av tüfeği ile birlikte yakalanmış olup M.V.K. ifadesinde işten çıkarılması ve kendisine düğün salonu ruhsatı verilmemesi üzerine kurşunlama olayını gerçekleştirdiğini beyan etmesi üzerine şüpheliler adli mercilere sevk edilmiştir.” denildi. 

25 Ocak’ta ise saat 01.00 sıralarında, Seyhan Belediyesi hizmet binasının kurşunlanması olayı ile ilgili, olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların tespit edilebilmesi ve yakalanmaları ile ilgili çok yönlü olarak çalışmalara devam edildiği duyuruldu.

Okunma Sayısı: 1097
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı