"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

70'e yakın STK Mursi'nin idam kararını protesto etti

22 Mayıs 2015, Cuma 22:31
Isparta'da 70'e yakın sivil toplum kuruluşunun destek verdiği gösteride, Mursi hakkındaki verilen idam kararı protesto edildi.

Özkanlar Kavşağı'nda yaklaşık 2 bin kişi, "katil Sisi, yanındayız Mursi", "Müslüman uyuma kardeşine sahip çık"  şeklinde slogan atarak, Kaymakkapı Meydanı'na yürüdü. Temsili kefen giyenlerin de bulunduğu yürüyüşe, evlerinin balkonlarına çıkanlar da alkışlarıyla destek verdi. 

Gruptakiler adına basın açıklamasını okuyan Ramazan Tamer Büyükküpcü, yeryüzünde zalimin karşısında mazlumun yanında yer alan,  bu alanda tarafını belli eden herkesi Allah'ın selamıyla selamladığını söyledi. 

Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen, tüm demokrasi havarisi ülkelerin sessiz kalarak tasdik ettiği idam kararlarını ve soykırımı görüp de buna sırtını dönmeyen herkesi selamladığını dile getiren Büyükküpcü, her dönemin bir Firavun'u, Sisi'nin de bu dönemin Firavun'u olduğunu kaydetti. 

Yapılan duanın ardından grup dağıldı. 

AA

Etiketler: ısparta, stk, mursi, idam, protesto
Okunma Sayısı: 1661
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı