"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

8 yılda 318 bin kişi memur oldu

13 Aralık 2018, Perşembe 01:27
MillÎ Eğitim Bakanlığı, 2010 ile 2018 yılları arasında merkez ve taşra teşkilâtı kadrolarına KPSS puanıyla 317 bin 602 kişiyi atadı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yönelttiği soru önergesine, Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından verilen yazılı cevapta, merkez ve taşra teşkilâtlarına yapılan atamalara ilişkin bilgi paylaşıldı.

Verilen cevapta, 2010 ile 2018 yılları arasında merkez ve taşra teşkilâtı kadrolarına KPSS puanı ile 317 bin 602 kişinin atandığı belirtilirken, KPSS puanı ve mülâkata göre atanan toplam personel sayısının ise 65 bin 757 kişi olduğu kaydedildi. 

AA

Etiketler: meb, kpss, memur, kamu
Okunma Sayısı: 1118
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı