"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

82. duruşma başladı

19 Nisan 2016, Salı 10:41
28 Şubat dönemine ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan 103 sanığın yargılandığı davanın 82'nci duruşması başladı.

28 Şubat dönemine ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan 103 sanığın yargılandığı davanın 82'nci duruşması başladı.

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanıklar, müştekiler ve tarafların avukatları katılıyor. Müştekiler arasında AKP İstanbul Milletvekili Fatma Benli de bulunuyor.

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek'in de izlediği duruşmada ilk olarak, eski Başbakan Tansu Çiller'in danışmanı, AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın "tanık" sıfatıyla ifadesi alınacak.

Çiller ve Yılmaz, çağrı kağıtlarına cevap verdi

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/ciller-ve-yilmaz-cagri-kagitlarina-cevap-verdi_393954

28 Şubat BÇG raporuna göre Yeni Asya

http://www.yeniasya.com.tr/ali-fersadoglu/28-subat-bcg-raporuna-gore-yeni-asya_392096

28 Şubat ve Yeni Asya

http://www.yeniasya.com.tr/foto-galeri/28-subat-ve-yeni-asya_387501

AA

Okunma Sayısı: 2039
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı