"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

86 yaşındaki iş adamı tutuklandı

08 Temmuz 2018, Pazar 16:58
15 Temmuz sonrasında Olağanüstü Hal ilân edilmesiyle birlikte yapılan operasyonlarda binlerce kişi tutuklandı.

Cezaevlerinde, kapasitenin çok üzerinde tutuklu bulunuyor. Her gün hak ihlalleri yaşandığına dair çıkan haberlere bir yenisi eklendi: 86 Yaşındaki Celal Afşar isimli yurttaş, gelini ve damadıyla birlikte tutuklandı. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre 86 yaşındaki işadamı Celal Afşar’ın yatalak eşine, kızı ve damadının da tutuklanması sonrasında bakabilecek kimsesi kalmadı.

‘Bu zulme razı olmayacağız’

İnsan Hakları aktivisti ve Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulundu. Gergerlioğlu, yatalak eşine bakacak kimsenin bulunmadığını belirttiği Afşar’ın derhal tahliye edilmesi gerektiğini söyledi: “Yatalak eşine bakacak kızı ve damadıyla birlikte tutuklanmış. İnsaf, vicdan duygusunu kaybeden seçim kazansa ne olur ki? Bu zulümlere razı olmayacağız. Tahliye edin 86 yasındaki Celal Afşar’ı @adalet_bakanlik “

Okunma Sayısı: 6198
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı