"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

9 bin 103 polis açığa alındı

26 Nisan 2017, Çarşamba 22:25
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Gülen Hareketi ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, 667 sayılı "Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin" 2'nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Gülen Hareketi ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubunun görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

AA

Etiketler: emniyet, polis, memur, ohal
Okunma Sayısı: 5186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kim doğru

    27.4.2017 08:04:30

    İnsanlarda buna seyirci kalıyor yazık vallahi yazık hiçmi vicdan azabı çekmiyorlar acaba nasıl uyuyup uyanıyorlar merak ediyorum.

  • lokman

    27.4.2017 06:42:46

    elmayı soydum ,başucuma koydum,ben bir virüs uydurdum. Poliste virüs var,askerde virüs var,adliyede virüs var,ekonomide virüs var,iç dış işleri ab,abd ,rusya kısacası virüsün olmadığı yer yok.Ne idüğü belirsiz bu virüsü yok etmek için ülkenin altı üstüne getirliyor.Züccaciyeci dükkanına giren fil gibi.Sorsan ülkede temizlik var.herşeyin içi boşaltılıyor birlik dağılıyor.Savaş olsa bu kadar tahribat olur muydu diye sorası geliyor insanın.düşman gerçek olmadığı için mücadelede inandırıcı değil.en koyu karanlıktan sonra doğarmış güneş

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı