"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AB kazanımları kaybedilmesin

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken 9 Mayıs Avrupa Günü sebebiyle açıklama yaptı.

Palandöken, “Türkiye her zaman Avrupa’nın bir parçası olmuştur, tarihin bütün dönemlerinde ve bugün hala Avrupa ile ayrılmaz bağı bulunmaktadır. Günümüzde 4 milyonu aşkın Türk vatandaşımız Avrupa’da yaşamaktadır. Türkiye Avrupa’nın Asya’ya açılan köprüsüdür. AB üyelik sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen AB’nin adil ve Türkiye’nin üyeliğine yönelik perspektif ışığında teşvik edici bir politika ile yola devam edeceğini umuyoruz. Avrupa Birliği süreci hem Türkiye için hem de Avrupa için önemli kazanımları getirmiş olup, bu kazanımları kaybetmemek için çalışmaların sürdürülmesi gerekmektedir” dedi. 

AB-Türkiye ilişkileri normal düzeye çekilmeli

AB üyelik sürecindeki kazanımlara dikkat çeken TESK Genel Başkanı Palandöken, “Türkiye bu süreçte artan refah, güvenilir ve yükselişte olan ülke itibarı, hukukun üstünlüğü ve insan hakları temeline dayandırılan bir yapı olma kazanımlarına erişti. Avrupa da gerek özel konuma gerek güçlü ekonomik verilere sahip olan Türkiye ile işbirliği yaparak başarılı sonuçlar elde etti. Şimdi bu kazanımlardan feragat etmek yerine, olumlu bir yol izleyerek ilişkiler normal düzeye çekilmelidir” şeklinde konuştu.

HABER: RECEP GÖREN / ANKARA

Etiketler: avrupa birliği
Okunma Sayısı: 2592
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı