"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD Başkonsolosluğu önünde canlı bomba paniği

27 Şubat 2015, Cuma 10:39
Sarıyer’deki ABD Başkonsolosluğu önünde aracında patlayıcı olduğunu iddia eden bir şahıs, polisi alarma geçirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde, üzerinde bomba olduğunu iddia eden bir kişi, hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. İkna edildikten sonra gözaltına alınan zanlının üzerinden patlayıcı madde çıkmadı.

İddiaya göre, konsolosluk binası önüne gelen ve üzerinde patlayıcı madde olduğu öne sürülen bir kişi hareketli anlar yaşanmasına neden oldu.

BOMBAYI PATLATIRIM

Polis geniş güvenlik çemberi oluşturdu. Eli ceketinin cebinde olan şahıs 'Bombayı patlatırım' tehdidinde bulundu.

ÖZEL HAREKAT KONUŞARAK İKNA ETTİ

Olay üzerine konsolosluk çevresindeki polisler alarma geçti. Konsolosluk önündeki yol trafiğe kapatılarak, müzakereci bir uzman polis çağrıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Konsolosluk önüne özel harekatçılar da sevk edildi. Olay yerine gelen müzakereci polis, şüpheli şahısla konuşarak ikna etti. Şüpheli daha sonra üstü arandıktan sonra gözaltına alınarak polis aracına bindirildi. Emniyete götürülen zanlının üzerinden patlayıcı madde çıkmadığı öğrenildi.

Olay sırasında ABD Konsolosluğu’ndan ‘çevreyi boşaltın’ şeklinde anonslar yapıldığı duyuldu. Zanlıya ait olduğu sanılan şüpheli bir araçta da arama başlatıldı.

Olay yerine gelen bomba uzmanları incelemelerini sürdürüyor.

Okunma Sayısı: 1307
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı