"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD Konsolosluğu'nda güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı

09 Aralık 2015, Çarşamba 11:48
İstanbul’daki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Konsolosluğu'nun güvenlik tehditi nedeniyle vize ve diğer işlemleri ertelediğini açıklamasının ardından, güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı.

Sabah saatlerinden itibaren konsolosluğun Sarıyer’deki merkezinde polisler geniş güvenlik tedbirleri aldı. Konsolosluğa çıkan bütün yollar kapatıldı. Bariyer konulan girişlerde polisler arama noktaları oluşturdu.

Mahalle sakinleri bile bu arama noktalarından üst araması yapılarak içeri alınıyor. TOMA ve diğer zırhlı araçlar konsolosluk çevresinde konuşlandırıldı. 

Üst araması yapıldıktan sonra konsolosluk sokağından çıkan bir kadın, yaklaşık bir haftadan bu yana güvenlik önlemlerinin artırıldığını söyledi.

Mahalle sakini kadın, “Giriş çıkışlarda yoklama yapıyorlar. Artık bizi tanıyorlar. 5-6 senedir burada oturuyoruz. Aniden bu yolları kapatıyorlar. Alıştık artık zaten.” dedi. 

Okunma Sayısı: 1627
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı