"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD saldırı için önceden uyarmıştı

28 Haziran 2016, Salı 23:01
ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan yurttaşlarının Türkiye’ye seyahat konusunda daha önce yayımladığı uyarıyı yineleyerek, 16 kent ismi verip, "dikkatli olun" çağrısının ardından Yeşilköy Havalimanı'nda patlama meydana gelmesi akıllara güvenlik açığı sorusunu getirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan vatandaşlarının Türkiye’ye seyahat konusunda daha önce yayımladığı "dikkatli olun" uyarısını yinelemesinin ardından İstanbul Yeşilköy Havalimanı'ndan bomba patlatıldı.

Açıklamada, Amerikan vatandaşlarından terör saldırıları ve bazı terör gruplarının tehditleri nedeniyle Türkiye’deki seyahatleri sırasında dikkatli olmaları istendi. Son uyarının 29 Mart’ta yapılanın yerine geçeceği kaydedilen açıklamada, turistlerin yerli ve yabancı terör grupları tarafından açıkça hedef alındığı belirtilmesinden sonra Yeşilköy Havalimanı'nın Dış Hatlar geliş terminalinde patlama meydana geldi. Yeşilköy Havalimanı'ndaki olayda 2 ayrı noktada terör saldırısı olduğu bildiriliyor.

Okunma Sayısı: 2033
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı