"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdülkadir Selvi'den Binali Yıldırım için ilginç benzetme

19 Mayıs 2016, Perşembe 21:32
Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AKP'nin yeni genel başkan adayı Binali Yıldırım için ‘yardımcı muavin' benzetmesi yaptı.

T24'ün haberine göre, Binali Yıldırım'ın adının açıklanmasının ardından CNN Türk canlı yayınına katılan Selvi, "AK Parti'nin kaptanı her zaman Erdoğan'dır. O yüzden kaptan değil yardımcı muavin değişti demek daha doğru" diye konuştu.

Genel başkan adayının Binali Yıldırım olduğunu açıklayan AK Parti Tüzüğü'nün 70. maddesine göre, mevcut genel başkanın yanı sıra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ile büyük kongre delegelerinin en az 5'te birinin çağrısıyla da toplanan olağanüstü büyük kongre 22 Mayıs Pazar günü yapılacak. Binali Yıldırım'ın AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde genel başkan seçilmesine kesin gözle bakılıyor.

 

Okunma Sayısı: 2733
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı